Mijn ontmoeting met een eekhoorntje…

Related Articles

Hier verzorg ik samen met Hetty Sinnema een eenkhoorntje dat op krachten moet komen

In Nederland hebben we verschillende dierenopvangcentra. Zoals er een asiel is voor honden en katten, neemt het aantal wildopvangen ook toe in Nederland.

Duizenden vrijwilligers zetten zich dag en nacht in voor een dier in nood

Ik ben ambassadeur van Stichting DierenLot omdat ik gewoon echt vind dat zij goed werk verrichten. Zij bekostigen niet alleen de honderden dierenambulances die er inmiddels rondrijden, ook vele wildopvangcentra kunnen niet bestaan zonder hun steun (en die van de meer dan 200.000 donateurs.

Andre donker

Voor de TV commercials van DierenLot heb ik samen met het team van Dennis Brussaard opnamen gemaakt bij de Fugelhelling in Friesland. Prachtig om te zien hoe zij daar met veel zorg gewonde wilde dieren opvangen en verzorgen.

Ook VRC Zundert in Brabant heeft meegewerkt aan de boodschap van Stichting DierenLot: laten we wilde dieren met respect behandelen en onze verantwoordelijkheid nemen wanneer wij als mens ervoor zorgen dat een dier in nood raakt.

Dierenlot ondersteunt duizenden vrijwilligers, doe ook mee en draag bij!

Bent u nog geen donateur van Stichting DierenLot? Dat kan al vanaf € 1,85 per maand en dan ontvangt u 3x per jaar het magazine ‘Samen voor dieren’. Klik op deze link om u op te geven.

Hieronder kunt u de TV commercial zien die gaat over de inheemse dieren in Nederland. Voel u vrij om ook een SMS te sturen zodat y teruggebeld wordt.

Stuur een SMS of bezoek hun website en help mee, u geeft dieren in nood iets onbetaalbaars!
Boswachter André Donker

Beleef het mee, met André

We sturen je geen spam! We zullen je af en toe op de hoogte houden van de ontwikkelingen EN je ontvangt exclusief het wachtwoord om onze TV pilot te bekijken!

Meer zoals dit...

Reageer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

meest gelezen