Hallo, ik ben André Donker… boswachter en…

Related Articles

Natuurliefhebber!

In Nederland leven duizenden prachtige wilde dieren. We hebben unieke natuurgebieden waar je herten en wilde zwijnen tegenkomt.

Ook vossen en uilen houden zich er schuil. En duizenden vogels en reptielen. En wat denkt u van het prachtige onderwaterleven in onze sloten en meren? Bij u om de hoek of gewoonweg in de tuin of het park.

Eigenlijk heel bijzonder als je nagaat dat juist hun leefgebied steeds kleiner wordt door de aanleg van nieuwe wegen, woonwijken en industriegebieden.

Het zijn juist deze prachtige wilde dieren die steeds meer hun leefgebied zoeken dichtbij de mens. Kijk maar eens om u heen. De meest bekende zijn misschien wel de merel met zijn prachtige zang en het roodborstje dat zich graag begeeft onder de mensen.

In deze serie neem ik u mee naar de leefwereld van deze en andere bijzondere wilde dieren. En hoe wij deze mooie natuur én de wilde dieren, optimaal kunnen beleven.

Laten we samen de natuur beleven!

Welkom op mijn plekje midden in de uitgestrekte bossen en weilanden van de Veluwe. Hier vandaan ga ik samen met u het leven van wilde dieren en de natuur beleven.

Ik bezoek én ontvang interessante mensen en dieren… Trek er op uit en zoek het ook heel dichtbij…

Lijkt het u ook leuk om dit te beleven? Dan zal ik u meenemen in de leefwereld van prachtigste wilde dieren die ook vast bij u in de tuin of in de buurt te zien zullen zijn.

Je moet er alleen een beetje ‘oog’ voor hebben of de natuur een handje helpen. Hier in mijn tuin vind je de mooiste dieren waar je echt van kunt genieten, als je er maar even de tijd voor neemt.

Als je er zo even kort naar kijkt kun je al heel veel zien.

Welkom bij Andre Donker in het wild

PS BEKIJK DOOR HIER TE KLIKKEN DE 13 minuten durende TV Trailer!

Boswachter André Donker

Beleef het mee, met André

We sturen je geen spam! We zullen je af en toe op de hoogte houden van de ontwikkelingen EN je ontvangt exclusief het wachtwoord om onze TV pilot te bekijken!

Boswachter André Donker

Beleef het mee, met André

We sturen je geen spam! We zullen je af en toe op de hoogte houden van de ontwikkelingen EN je ontvangt exclusief het wachtwoord om onze TV pilot te bekijken!

Meer zoals dit...

Reageer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

meest gelezen