Ontmoet mijn grote liefde: Keet Bush

Related Articles

Geweldige plek. En een beetje geluk had ik wel. Want bij onze eerste ontmoeting was ik op slag verliefd. Op… Keet Bush.

Ik zou wensen dat iedereen zo’n mooi plekje kan hebben om te genieten van de rust en natuur

Ik zal binnenkort meer vertellen over deze liefde op het eerste gezicht, tot die tijd heb ik jouw hulp nodig. Want is er wat volgens jou ontbreekt bij Keet Bush? Als je ons dat laat weten, dan kunnen we ervoor zorgen dat we dit meteen bij de eerste opnamen regelen. Je gaat vast hele leuke en nuttige dingen tegenkomen bij onze volgende TV- en online uitzendingen. Mail jouw suggesties aan andre@inhetwild.tv

Wat mag volgens jouw niet ontbreken in, bij of op mijn grote liefde Keet Bush?

Mail jouw suggesties aan andre@inhetwild.tv

Meer zoals dit...

Reageer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

meest gelezen