Onze TV serie is in de maak, lees meer…

0
147
Dennis Brussaard

Met een beetje meer zorg, kennis en aandacht voor de kwetsbare wilde dieren om ons heen, willen we van iedere kijker een betrokken dierenliefhebber maken met oog én zorg voor de natuur om ons heen. Juist nu deze zo kwetsbaar is. Samen steken we met deze serie onze hand uit naar de natuur, door de beleving en door het plezier.

jong en oud, genieten van de mooie natuur om ons heen, zelfs heel dichtbij!

Met ruim 36.000 wilde diersoorten in Nederland, waarvan 500 beschermde, zien we het leefgebied van de mens steeds meer toenemen ten koste van het leefgebied voor de wilde (inheemse) dieren om ons heen.

ik neem je mee als boswachter én wild-life specialist en biedt u op unieke wijze een inkijkje in de leefwereld van de inheemse dieren om ons heen. In en om het huis, in het park, het bos en de diverse natuurgebieden in Nederland.

Met aandacht voor de ‘blijvers’ die het hele jaar door zich in onze nabijheid begeven én voor de tijdelijke bezoekers die op doorreis zijn naar betere oorden.

Een programma vol verrassende elementen en verhalen bedoeld voor jong en oud over wilde dieren die we allemaal wél kennen, maar er niet veel over wéten. Bekijk de 13 minuten durende TV Pilot op onze website. Het wachtwoord ontvang je heel gemakkelijk.

Met een hoge aaibaarheidsfactor, passievol en betrokken met interessante weetjes, die ervoor zorgen dat je net even iets anders gaat kijken naar de dieren in de natuur om ons heen. De stijl van de serie is een tikkeltje nostalgisch met een vleugje humor.De opzet is oer-Hollands, passievol en gezellig, waardoor (groot)ouders en (klein)kinderen er samen met plezier naar zullen kijken. Het gaat om de natuur béleven, aan de hand van mooie en verassende verhalen over de wilde dieren om ons heen.

We maken momenteel een pilot om een omroep te interesseren… het zou toch…?

Boswachter André Donker

Beleef het mee, met André

We sturen je geen spam! We zullen je af en toe op de hoogte houden van de ontwikkelingen EN je ontvangt exclusief het wachtwoord om onze TV pilot te bekijken!

Boswachter André Donker

Beleef het mee, met André

We sturen je geen spam! We zullen je af en toe op de hoogte houden van de ontwikkelingen EN je ontvangt exclusief het wachtwoord om onze TV pilot te bekijken!

RECENSIES OVERZICHT
Beoordeeld
Vorig artikelWelkom op de wildste website van Nederland!
Volgend artikelOveral (lieveheers)beestjes op Keet Bush
onze-tv-serie-is-in-de-maakMet een beetje meer zorg, kennis en aandacht voor de kwetsbare wilde dieren om ons heen, willen we van iedere kijker een betrokken dierenliefhebber maken met oog én zorg voor de natuur om ons heen. Juist nu deze zo kwetsbaar is. Samen steken we...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.