Welkom op de wildste website van Nederland!

Related Articles

Bekijk onze korte introductie of de langere trailer 13 minuten versie hier

Deze wildste website van Nederland is nog lang niet gereed, je bent dus een beetje vroeg om te zien wat we allemaal te vertellen hebben! Maar ik hou van vroege vogels, dus welkom! We bieden een kijkje achter de schermen bij ANDRE DONKER IN HET WILD!.

Een beetje vroege vogel kunnen we wel gebruiken, want immers dan laten de wilde dieren zich zien!

In de komende maanden neem ik je mee naar het leven van de wilde dieren om ons heen. In de tuin of in het park, op het dak of in de vrije natuur. Er is zoveel te zien en te beleven voor jong en oud! Blijf ons dus volgen!

Op dit moment treffen we de voorbereidingen voor de proefopnamen van deze unieke serie. Dat doen we op een unieke plek midden op de Veluwe: bij mij in de tuin!

Vanuit mijn boswachterskeet, waar ik urenlang kan lezen en kijken naar de natuur, breng ik de verhalen over al het moois in Nederland. Dit is mijn thuis. Samen met regisseur Dennis Brussaard, video-editor Michael van Amstel en audiodesigner Leroy Evers staan we er voor dag en dauw om mooie opnamen te maken. Met dank overigens aan ook andere onmisbare liefhebbers, waaronder mijn vrouw.

De mooiste verhalen vind je gewoonweg om de hoek, als je er maar oog voor hebt

We hopen de videotrailer media oktober te kunnen presenteren aan de verschillende publieke en commerciële televisiezenders. Interesse? stuur gerust even een mail aan dennis@inhetwild.tv 

Hieronder zie je mijn keet toen hij er net stond. We hebben hem, of eerlijk gezegd haar, een naam gegeven: Keet Bush.

Hier zullen we met veel plezier onze verhalen filmen en maken. Ook interessante gasten nodigen we uit en wie oog heeft voor details zal er leuke zaken ontdekken.

Blijf onze website volgen, dan bent u als eerst op de hoogte!

Mijn eigen website blijft ook gewoon actief op www.andredonkernatuur.nl dus voel je vrij om deze ook een te bezoeken. Tot snel?

Met de wildste groet,

André Donker | boswachter en natuurliefhebber

Meer zoals dit...

Reageer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

meest gelezen